WEBER SVERIGE

Välkommen till WEBER Sverige
 www.bilmaskiner.se

WEBER är en av Tysklands främsta leverantörer av Verkstadsutrustning.

Kvalitetsutrustning till verkstäder och hemmafixare.

Weber Werke är ett företag grundat 1950 som specialiserat sig på produktion och försäljning av professionell verkstadsutrustning och hydrauliska komponenter. Företaget har alltid präglats av innovation och tillväxt. Med över 60 års erfarenhet, omfattande tjänster och handelspartner i mer än 15 länder har Weber etablerat sig som en av de ledande tillverkarna inom detta område.

Logo av den klassiska serien av Weber I den klassiska serien hittar du sofistikerade produkter med enkel teknik till ett oslagbart pris och prestanda. I den mån du vill öppna upp nya affärsområden eller expandera befintliga, men du har inte en enorm budget till ditt förfogande, förser vi dig med det klassiska sortimentet av just rätt maskinprogram.

Logo av den professionella serien av Weber Profi-serien kombinerar robusta maskiner för daglig hård verkstad användning med ett attraktivt pris. Om du vill tjäna pengar med din lyft- eller däckväxlare har vi rätt verktyg för din ansökan med Profi-serien.
Den beprövade tekniken hos lyftplattformar och maskiner har använts på ett tillförlitligt sätt i flera år i verkstäder, färgbutiker och däcktjänster.
Logo av Expert-serien av Weber Vårt Expert-sortiment erbjuder fantastiskt utrustade produkter med alla extrafunktioner som används i avancerade garage- och däcktjänster såväl som inom industrisektorn. Högsta stabilitet och lång livslängd är förutom enkel användning som standardutrustning. De mekaniska hissarna i serien har de största spindlarna och nötterna som finns på marknaden, med en garanti på upp till 5 år.